Helderheid in uw administratieve landschap

Administratieve dienstverlening van a tot z

De Ruijter Administratieve Dienstverlening uit Heemskerk is gespecialiseerd in het bijhouden, controleren en regelen van al uw financiële en administratieve zaken. Om u te kunnen voorzien van persoonlijk financieel advies houden we rekening met uw specifieke financiële situatie. Zo kunnen we u deskundig adviseren met optimale oplossingen die voor u van toepassing zijn. Daarnaast zijn we u van dienst voor tal van belastingzaken om u op financieel gebied volledig te ontzorgen.

Ons diverse dienstenpakket speelt volledig in op uw financiële situatie. Samen met u scheppen wij helderheid in uw administratieve landschap. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Het verwerken van de volledige administratie
  • Het voeren van de salarisadministratie 
  • Het opstellen van de jaarrekening
  • Fiscale aangiften voor ondernemers 
  • Ondernemings- en fiscaal advies
  • Inkomstenbelastingaangifte voor particulieren

Uw administratie digitaal verwerken?

Ook als u uw eigen administratie wilt bijhouden, kunt u terecht bij De Ruijter Administratieve Dienstverlening. Wij bieden u de mogelijkheid om uw administratie volledig digitaal te verwerken. 


U levert uw rekeningen digitaal aan via de mail of een handige app. Dankzij de software van Basecone en een koppeling met uw bank is het mogelijk om dagelijks of wekelijks uw administratie bij te werken. Via deze software krijgt u realtime inzicht in de financiën van uw onderneming. Na de digitale verwerking van uw administratie heeft u toegang tot een dashboard waarin u uw financiën kunt inzien. Daarnaast kunt u vanuit dit dashboard uw debiteuren herinneren of betalingen aan uw crediteuren verrichten. Zo wordt uw boekhouding eenvoudig en overzichtelijk.


Online software

De Ruijter Administratieve Dienstverlening uit Heemskerk heeft alle kennis in huis om met diverse online pakketten te werken. Het kantoor biedt bovendien de mogelijkheid om zelf uw administratie vast te leggen in Unit4 BoekhoudGemak. U kunt binnen 1 werkdag starten met uw eigen administratie. Neem contact met ons op voor meer informatie.