Voor al uw administratief
en financieel advies

Helderheid in uw administratieve landschap

De Ruijter Administratieve Dienstverlening uit IJmuiden is gespecialiseerd in het bijhouden, controleren en regelen van al uw financiële en administratieve zaken. Wij kunnen al uw belastingzaken verzorgen en voorzien u bovendien van een deskundig en toepasselijk advies met betrekking tot uw specifieke situatie. 

Het dienstenpakket van De Ruijter Administratieve Dienstverlening uit IJmuiden is divers en speelt volledig in op uw financiële situatie. Samen met u scheppen wij helderheid in uw administratieve landschap. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Het invoeren van administratie, zoals salaris- en loonadministratie 
  • Het opstellen van de jaarrekening
  • Fiscale aangiften voor ondernemers 
  • Ondernemings- en fiscaal advies
  • Aangiften inkomstenbelasting particulieren 
  • Aanvragen toeslagen voor particulieren
  • Diverse interim werkzaamheden

Zelf uw administratie online bijhouden?

De Ruijter Administratieve Dienstverlening uit IJmuiden is niet alleen een administratiekantoor waar u terecht kunt voor al uw administratief en financieel advies. Wij maken het u ook mogelijk om zelf uw administratie online bij te houden.

Dit doen wij als volgt: een van onze medewerkers kijkt over uw schouder mee en helpt u met de dingen waar u zelf niet uit komt. Nadat u de boekhouding heeft ingevoerd, wordt dit door ons gecontroleerd en zorgen wij er bovendien voor dat op basis van de ingevoerde gegevens de jaarrekening alsmede de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting kan worden ingevoerd. 

Online software

De Ruijter Administratieve Dienstverlening uit IJmuiden heeft alle kennis in huis om met diverse online pakketten te werken. Het kantoor heeft bovendien de beschikking over het online boekhoudpakket iMUISonline. Hierin is reeds een standaardadministratie opgenomen waarmee u binnen één dag aan de gang kan. Klik op onderstaand logo en meld u direct aan of neem contact op met De Ruijter Administratieve Dienstverlening voor meer informatie.

iMUIS Software